Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: king mic
Id-ul tau:935 Motivul banului:lipsa filmare la bataie
De ce doresti unban?:pentru ca nu mi se pare corect ca sa imi iau ban ca am fost pe groove sa patrulez si am oprit un diicot fara sa stiu ca e diicot ma batut si dupa mi-a dat ban ca nam avut filmare
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Ultima editare:

mic

New member
In momentul in care te apuci sa opresti diicoti la bataie cred ca ai si tras si trebuie sa ai filmare la orice glont tras,ai o explicatie?
Păi da eu decât l-am oprit fără să știu ca e diicot și m-a picat eu mi-am luat ban pentru ca am făcut ticket să văd dacă diicoti au frică când pun arma pe ei și când să îi arăt filmarea nu mi-a filmat medalu pentru ca am schimbat ceva la el s-a îmi filmeze când ies si intru pe discord sa se filmeze și mi s-a oprit filmarea și mi-a dat ban adminu ca n-am avut filmare dar ei n-au avut filmare doar cum am spus eu ca n-am filmare dar acel diicot nu mi-a cerut filmare ce filmare sa imi ceară daca mă picat direct

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus