Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: wld
Id-ul tau: 29821
Motivul banului: Promovare la alte servere pe discord ul de la politie, el fiind comisar sef
De ce doresti unban?: Ma uitam pe un server de discord destinat pentru politie ca sa stiu chestii de pr/etc si i am trimis unui prieten care e jucator de ragemp (n are treaba cu haosul) dupa am vrut sa intru pe acel link (l-am vz pe tt) si din greeseala am dat forward pe serverul de dcco.A fost o greseala, n-am vrut sa PROMOVEZ nimic. Staff este/era pe serverul cela si respectivul a inteles, dar baiatul care a reclamat n-a stiut de situatia in care am picat si a facut reclamatie crezand total inversul situatiei. Daca doream sa promovez de mult o faceam asta i 1, dar 2 am/avut full acces. Daca promovam aveam alte intentii. Baiatul care a facut reclamatie a inteles ce sa intamplat si a vrut sa si retraga reclamatia, dar l am oprit eu fiindca aveam sesiuni de pretestari si daca aveam unban, ma jucam si nu invațam.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus