Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Vlad Nica
Id-ul tau: 8347
Motivul banului: "Beneficii"
De ce doresti unban?: Nu am stiut ca trebuie sa anunt atunci cand imi expira perioada de la Traficantul de Arme ( Am crezut ca este un beneficiu permanent. )
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Am discutat cu un membru STAFF pe chat-troll si mi-a explicat motivul pentru care am primit ban ( nu intelegeam la inceput ), dar cu toata sinceritatea va spun ca nu am stiut ca trebuie sa fac Ticket sa mi se scoata gradul de Traficant de Arme dupa ce expira perioada ( nici macar nu stiam ca expira ), am crezut ca se scoate automat. Imi pare rau, nu am vrut sa iau painea de la gura nimanui, chiar nu am fost rau intentionat.

Am cumparat Traficantul de Arme in data de 26.01.2025, m-am jucat timp de mai putin de o luna si nu am mai intrat deoarece a trebuit sa invat pentru BAC si admitere la Facultate. Cand m-am intors am observat ca inca am gradul si am tras concluzia ca beneficiul este unul permanent. Am intrebat atat membrii STAFF cat si playeri si toti mi-au spus ca aceste servicii expira automat cand se termina perioada. Imi asum vina ca nu m-am interesat suficient dar as dorii sa mai cer o a doua sansa deoarece am multa experienta in contextul de roleplay si pe parcursul tuturor orelor mele de joc pe acest server ( ~500 ) nu cred ca am primit Admin-Jail de mai mult de 3 ori.

Denis, daca ai timp pentru mine si ai dorii sa iti explic personal situatia, chiar as vrea sa intram vc sa iti spun exact ce s-a intamplat ( din punctul meu de vedere ).

Atașamente

• Desktop Screenshot 2026.01.15 - 20.24.38.78.png
    Desktop Screenshot 2026.01.15 - 20.24.38.78.png
    203,6 KB · Vizualizări: 13
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus