Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau:Vasi Popescu
Id-ul tau:2276
Motivul banului:Ban permanent aseara pe hacker...unde un dobitoc de la mine a jefuit o persoana pe hacker iar eu nu am avut nici o treaba cu jefuitul...Robica fiind in noclip tot parcursul rolplay ului.Pe scurt ce s a intamplat-am primit pe cascuta ca este masina la hacker suspect ca jefuitor,am venit pe hacker pentru ca eram la patrule ,ceilalti faceau organe pentru tasks...cand am venit a dat peste mine si a incercat sa fuga,am pus arma pe el si i am spus sa se dea jos din masina pentru a fi perchezitionat,l am pus pe celalat de era cu mine sa l perchezitioneze tinand cont ca i spusesem sa nu jefuiasca si nu doar lui am spus la toata cascuta sa nu i prind ca jefuiesc...iar dupa ce l a perchezitionat i a cerut voucherele timp in care a aparut Robica din noclip sa i spuna ca nu are voie sa jefuiasca vouchere..iar apoi ai aparut tu si ne ai dat ban amandurora...
De ce doresti unban?:pentru a ma bucura in continuare de oras si sa fiu alaturi de colegii mei.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Nu )

Sus