Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: pastarnac sebi
Id-ul tau:27560
Motivul banului:troll
De ce doresti unban?:am facut 5 failuri si in loc de jail a zis ca mai bine imi da ban si este server ul meu preferat
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

JKE

Member
Membru staff
Dragul meu,ai făcut o tonă de fail uri SI ți am spus clar că având în vedere ce ai făcut îți dau jail pt că am zis că ai ore mai multe p svr,dar după mi ai specificat sa îți dau ban că e mai bine
Daca eu vreau sa fiu băiat cu tine SI să îți dau o sancțiune pe care o faci in 20 de ore sa zicem SI tu îmi spui că pentru ce ai făcut la secție vrei ban,ti-am SI dat

Member
Membru staff
Nu știu unde ai văzut tu roleplay de genu irl,sari cu cătușele,fugi din custodie când sunt 2 polițiști langa tine cu armele "ca să îți iei avocatul că i ai auzit mașină"+după la procesare te apuci sa faci mișto de polițiști, inclusiv de maxi, apucădu te să spui că din cauza lui maxi taxi nu mai știu eu ce.+Pe lângă toate astea comportamentul de la ticket a lăsat de dorit, continuând mistourile

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus