- Subiect Autor
- Numele tau: Alex Id-ul tau: 33328 Motivul banului: troll+injur staff De ce doresti unban?: Vreau sa ma pot juca din nou pe server, deoarece acest server imi place foarte mult si nu am posibilitatea sa platesc. Eram la sectie cand politia l-a luat pe un prieten de-al meu impreuna cu Victor. Eu nu stiam cine este Victor pana in acel moment. M-am dus sa imi salvez prietenul impreuna cu inca un baiat si l-am atacat pe Victor cu o bata, amandoi, Victor si-a dat revive in RolePlay, iar atunci Eduard a venit la mine in ticket si a ramas acolo. Intre timp, Victor a inceput sa ma injure fara motiv, inclusiv de familie si de mama. Din cauza asta m-am enervat foarte tare si nu m-am putut abtine cand m-a injurat de mama. L-am injurat inapoi si am vrut sa il lovesc cu bata. dar l-am lovit din greseala pe Eduard Din acest motiv, Eduard mi-a dat ban pentru troll. Nu am vrut sa fac asta, dar injuraturile legate de mama m-au enervat foarte rau. Oricine ar fi reactionat la fel, pentru ca nimanui nu ii place sa fie injurat de mama. Va rog foarte mult sa imi mai acordati o sansa. Promit ca nu se va mai intampla niciodata. Daca este nevoie, pot arata si filmarea pe care o am. Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )