Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
  1. Numele tau: Alex Id-ul tau: 33328 Motivul banului: troll+injur staff De ce doresti unban?: Vreau sa ma pot juca din nou pe server, deoarece acest server imi place foarte mult si nu am posibilitatea sa platesc. Eram la sectie cand politia l-a luat pe un prieten de-al meu impreuna cu Victor. Eu nu stiam cine este Victor pana in acel moment. M-am dus sa imi salvez prietenul impreuna cu inca un baiat si l-am atacat pe Victor cu o bata, amandoi, Victor si-a dat revive in RolePlay, iar atunci Eduard a venit la mine in ticket si a ramas acolo. Intre timp, Victor a inceput sa ma injure fara motiv, inclusiv de familie si de mama. Din cauza asta m-am enervat foarte tare si nu m-am putut abtine cand m-a injurat de mama. L-am injurat inapoi si am vrut sa il lovesc cu bata. dar l-am lovit din greseala pe Eduard Din acest motiv, Eduard mi-a dat ban pentru troll. Nu am vrut sa fac asta, dar injuraturile legate de mama m-au enervat foarte rau. Oricine ar fi reactionat la fel, pentru ca nimanui nu ii place sa fie injurat de mama. Va rog foarte mult sa imi mai acordati o sansa. Promit ca nu se va mai intampla niciodata. Daca este nevoie, pot arata si filmarea pe care o am. Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Membru staff
Ti-am spus si in tk ul de pe discord ca banul ramane cu drept de plata . T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus