Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Gabriel
Id-ul tau:14262
Motivul banului:Inaite sa ma bat la razboi am luat crahs si dupa ce am intrat si nu mai eram la razboi si cand a inceput sa i bata am vazut ca nu era nimeni pe cascuta si ma m dus dupa ei sa le dau kituri (am facut meta )(am si filmare cand mi am luat crash).
De ce doresti unban?:Vreau sa ma joc in continuare si am gresit.
Ban-ul este activ si pe discord=?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) NU

Ultima editare:
Well-known member
Membru staff
@gabriel. dupa ce ai murit si ti ai dat respawn, nu ai voie sa revii la razboi si sa dai kit uri la ai tai

Well-known member
Membru staff
Pe langa asta ca ai luat crash, ai ramas si cu itemele si nu ai spus la nimeni ca ti au ramas

New member
Vreau sa imi cer scuze pentru situatia creata, am luat crash si m am reconectat am ramas cu itemele dar nu am stiut ca trebuie sa raportez acest lucru.Nu am vrut sa profit de situatie sau sa fac ceva gresit intentionat.Inteleg acum ca trebuie sa anunt si imi asum greseala.Sper sa pot primi o a doua sansa si sa respect regulile pe viitor sunt incepator (130 ore aproximativ) si vreau sa ma joc in continuare ca alt joc mai frumos ca fivem nu imi duce componentele si pe haos imi place!

JKE SEFU
Membru staff
Sincer, era sa pun botul pentru o secunda si sa-ti ofer a doua sansa pana cand, traiasca aceste loguri minunate facute de andrew care imi arata daca ai primit crash sau ai dat tu EXIT.
Banul ramane cu drept de plata minicos mic.
1753655090602.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus