Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ricardo
Id-ul tau:19811
Motivul banului: Deja vorbesti cam mult si ma cam enervezi
De ce doresti unban?:Deoarece eu scriam pe cat pentru ai explica domnului sake ca sunt nevinovat pentru acel jail
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
1749503150150.png

JKE SEFU
Sanctiunea pe care o luasei pentru reclamatia de la PD ti-a fost scoasa, data viitoare, cand va explic un lucru bagati la cap, ca aici nu vorbiti cu un helper in teste si plm, v-am permis prea multe si am fost prea dulce cu voi si nu doar eu, majoritatea si v-ati cam obisnuit sa ne luati de prosti.
Atata vreme cat am spus ca asta ramane asa iar daca cineva are ceva impotriva cu asta, procedati s-o faceti public, ca nu stau aici in fiecare zi intre 12 si 14H ca sa-mi comenteze oricine ampulea, mai ales atata vreme cat las la liber exprimarea libera facuta intr-un mod corect si cerut de noi.
Ti-am dat si unban de data asta dar baga bine la cap cu comentariile proaste a doua oara. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus