Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Fannne
Id-ul tau:24352
Motivul banului:pe motiv injuri staff si troll.
De ce doresti unban?:Deoarece nu am injurat serverul, eu fiind incepator in FiveM nu stiam exact ce se intampla in joc. am fost rapit iar eu nu am acceptat deschiderea inventarului, recunosc a fost vina mea , adminul Dani(8) m-a tras la el si mi-a vorbit pe un ton superior. Fac orele de jail dar nu meritam ban.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

New member
Daca se poate plati pt unban va rog sa mi spuneti la ce sectiune gasesc pentru a urma toti pasii.

Well-known member
Membru staff
Dacă vrei să donezi pt unban deschide un ticket pe discord , îi dai mesaj lui Denisjke în privat sau intri pe cameră așteptare când face sesiunea de donații , pe care o anunță pe chat general pe discord.

New member
Salut! Multumesc pentru raspuns Zake. Nu pot dona instant pentru unban deoarece as vrea sa ma joc impreuna cu prietenii mei?

Member
Membru staff
Nu tiam vb pe ton mare asa se aude de la mine ca nu am casti si ti-am zis ca ati dau 240 de minute pentru no fear refuz rp pg si injurat sv ca te duci pe altul ai drept la ban il platesti la denis pe discord.gg/haosro cand face sesiunea de donatii si costa 30e unban T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus