Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau:vico
Id-ul tau:15
Motivul banului:3/3
De ce doresti unban?:am platit un ban temp pt care nu mi au fost scoase warns + ca am fost sanctionat pe nedrept si adminul acela are reclamatie
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Numele tau:vico
Id-ul tau:15
Motivul banului:3/3
De ce doresti unban?:am platit un ban temp pt care nu mi au fost scoase warns + ca am fost sanctionat pe nedrept si adminul acela are reclamatie
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
Salut,ataseaza o poza cu ban ul!

Member
Salut,ataseaza o poza cu ban ul!
salut acum atasez ca sa ti explic pe scurt am fost banat temp pt tranzactii ooc si gen am primit si un warn pt meta ca m am dus la ala am luat si 3/3 si dupa am primit blacklist si am ramas cu warnurile alea poti verifica cel de meta e de la chestia cu tranzactii ooc1748152146769.png

Member
Atașează doavada cu cu rp care ai fost sanctionat pentru tk in rp !
nu am dovada dar practic sanctiunea pt tk in rp mi o asum dar eu am primit jail pt meta si warn la treaba aia cu tranzactii ooc unde ai fost si tu partial in tk si dupa am primit si ban 14z si bk si le am platit pe toate dar warnul a ramas si as dorii sa fiu debanat si sa am 2/3 si sunt ok cu jailul multumesc

Active member
Cerere respins ai platit unban temproral care nu ti se scot warnurile !! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus