Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Blitz
Id-ul tau: 752
Motivul banului: "CK --- ALIANTA CIVIL MAFIOT"
De ce doresti unban?: Deoarece urma sa intru in mafie, asa ca am zis sa merg ultima data la jefuit, intre timp m am intalnit cu un prieten si am mers cu el. Eu stiam ca alianta civil mafiot se pune doar la razii/batai cu pd ul, nu si la jefuit. Dupa ce am aflat ca ne a facut tk cineva pe tema asta, el a facut ticket sa intrebe, iar eu m am uitat pe forum, insa nu am gasit nimic legat de regula aceasta. Imediat ce am aflat de la el ca nu avem voie, l am dus la garaj si am plecat in treaba mea. Imi pare rau, insa nu am gasit aceasta regula pe forum. Mai jos am atasat un video cum ma uitam pe regulament, insa nu gaseam nimic legat de alianta civil mafiot, si cand am aflat ca nu avem voie (i a spus lui adminul la tk ul pe care il crease) l am lasat pe el la garaj.

-filmarea pe care am mentionat o

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Atașamente

• Screenshot 2026-03-06 152634.png
    Screenshot 2026-03-06 152634.png
    157,3 KB · Vizualizări: 11
  • Screenshot 2026-03-06 154832.png
    Screenshot 2026-03-06 154832.png
    16,8 KB · Vizualizări: 10
Member
Membru staff
Salut , CK-U a fost acordat corect. Toata lumea stia de regula asta " Alianta civil mafiot " doar voi nu stiati. CK-U ramane. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus