Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Salut
Joc pe serverul vostru de mai bine de un an, cu aproximativ 500 de ore jucate în total, și nu am primit niciodată un ban serios sau reclamații legate de comportamentul meu. Din păcate, astăzi am primit un ban permanent cu motivul "troll", și aș dori respectuos să solicit o revizuire a situației, deoarece consider că ceea ce s-a întâmplat a fost parte dintr-un context de roleplay.
Mai exact, a avut loc o discuție/conflict după ce un prieten de-al meu a fost atacat de un alt jucător. Am decis să-l ajut, iar împreună ne-am îndepărtat de zona de spawn. În acea situație, prietenul meu l-a ucis pe acel jucător cu un topor, iar eu am dat câteva lovituri după ce era deja la pământ, dar nu l-am omorât eu. Înțeleg că situația poate fi interpretată greșit, dar nu am avut nicio intenție de a trola – a fost, din punctul meu de vedere, o acțiune de roleplay.
Aș dori, dacă este posibil, ca interdicția să fie reevaluată și să mi se acorde o a doua șansă. Am fost mereu un jucător corect și respectuos față de regulile serverului și țin foarte mult la progresul meu pe Haos.

Vă mulțumesc, stefan id:25588, NU MA LASA SA TRIIT FILMAREA AICI NU STIU DE CE

Active member
Membru staff
CERERE RESPINSA RESPECTA MODELUL !!!T/C

Numele tau:
Id-ul tau:
Motivul banului:
De ce doresti unban?:
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus