Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Salut am primit ban de la Cristi id-ul lui este (28999),cica am primit ban pentru troll,eu nu am microfon ca mi sa stricat si trebuie sa imi iau altul si chatul era dezactivat,eu am mers cu masina pe drum si am vazut niste oameni si mam oprit la eu erau 3-4 politisti sau mai multi nu mai stiu si mai era un player sau doi si cand mam dat jos un player mia furat masina si lam prins si la batut si ma vazut politia si mau dus sa ma bage in inchisoare si cand am ajuns am mers intro camera si eu cum nu puteam sa vorbesc ca nu mergea microfonul si catul era dezactivat nu am putut sa vorbesc cu eu si nici eu nu ii puteam ajuzi pe ei si cred ca politisti credeau ca fac troll si Cristi un admin id-ul lui este (28999) mia dat ban permanent pe motiv troll,eu nu am facut nimica,daca se poate va rog sa imi dati unban.id-ul meu este (48727).Mie imi place mult serverul vostru si as vrea a ma joc din nou pe el,mam jucat maxim 20-30 maxim 40 de minute nu mai stiu,si am primit ban permanent.Va rog datimi unban.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus