Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Italianu
Id-ul tau: 22374
Motivul banului: bug abuse
De ce doresti unban?: Salutare ! Astazi am fost la puscarie si am folosit /e chair , sau cum e emoteu ala ca sa pit trece prin usi. Eu unul credeam ca pot sa folosesc acest emote pentru ca am vzt multi jucatori facand asta ( acum nu vreau sa insinuez ca dau vina pe ei pentru ban-ul meu , dar nu am crezut ca e bug abuze , mai mult credeam ca e abuz de animatie , dar am intrebat anumite persoane si mi s-a transmis ca daca usile sunt inchise pot sa folosesc ) Repet si as repeta de 1000 de ori daca e nevoie , cer scuze si daca o sa alegeti sa imi dati o a 2-a sansa nu as mai gresi ! Si motivul pentru care doresc unban este ca m-am atasat foarte mult de aceasta comunitate , de playeri , de staff , chiar si de modul de a face roleplay . Imi cer iar scuze si sper sa primesc unban . Respectele mele( indiferent daca iau sau nu unban) va pup
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Pe discord nu .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus