Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:roberto
Id-ul tau:21332
Motivul banului: nu stiu
De ce doresti unban?:vreau unban pe discord pentru a imi putea plati ck ul
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )1387910268742537418 vampoutoftown

New member
Numele tău: Dany
Id-ul tău:35815
Motivul banului: Am avut un cache corupt cred sau nu știu ce s a întâmplat cu pc ul meu și mi s a închis fivem ul brusc fără niciun mesaj și când s a închis conduceam mașina și un băut administrat cred a zis ca am hack și m a banat și citiți asta poate mă înțelegeți “”””””””””””””””””””””””””””””””””””””
Salut eram cu prietenul și a zis să intrăm pe haos România și când am intrat mi s-a bugui sv și numai puteam să ies din joc și am dat pe închideți activitatea și după când am vrut så intru pe server mi se tot închidea fivem ul la intro fără niciun mesaj după am intrat dar prietenul meu nu mă vedea după am dat relog a mers totul bine am condus eu mașina și după ce am trecut vama el murise și l am luat în brațe să îl duc la spital și pe la intrare în paleto după ce am băgat o muzică de pe YouTube am mers cu viteză și brusc mi s-a închis fivem u din nou fără niciun mesaj am întreba pe ChatGPT ce ar putea să aibă și a zis ca poate am un cache corupt le am șters acolo al app data cache servers și ce mai era și când sa intru pe sv îmi dă prietenul meu mesaj ca a luat ban ca cică a fost complice la hacker am intrat pe sv am făcut ticket și a zis băiatul ca a încurcat id cu prietenul meu nu știu ce a făcut a chemat alt băiat a zis ca se uită pe filmare și ca eu am dispărut atunci cu mașina și asta la el înseamnă ca am hack și mi a dat ban permanent și eu acum numai pot să mă joc fivem și m am jucat pe haos și în 2022””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus