Secțiune navigare

Cerere unban de pe server fivem

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Sebi.aca
Id-ul tau:38270
Motivul banului:ban by denisjke
De ce doresti unban?: prietenul meu tot insista sa mergem sa jefuim la casa unei mafii iar eu nici nu voiam asta eu voiam sa imi fac armele la mina chiar daca totusi am mers stiu ca a fost o greseala iar pana si cei din mafia respectiva au spus ca eu nu meritam iar eu trebuia sa ma anturez altef
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Atașamente

• Screenshot 2026-01-20 232916.png
    Screenshot 2026-01-20 232916.png
    88,6 KB · Vizualizări: 9
JKE SEFU
Membru staff
Vreau sa atasezi filmarea, e interzisa bataia si jefuitul la casele mafiilor oficiale de cand e lumea si pamantul si server-ul asta, daca nu ai o filmare prin care sa-mi arati ca adminul ti-a zis asta nu te pot crede. astept filmarea.

New member
Salut @Denisjke HAOSRO, nu mai am filmarea o stersesem pentru spatiu pentru ca nu ma gandeam ca vei raspunde la forum si vei cere filmare, Silviu facuse tk daca poate sa jefuiasca la casele mafiilor si i a spus ca da, dar va avea prob cu sindicat ul, nu l-a interesat, i am spus de nenumarate ori sa nu o facem si mai bine sa mergem sa minam pentru armele pe care le vrem, nu se merita pentru o bucata de fier sa jefuiesti si sa risti ck sau etc, plus ca eu cu cei de la romanes chiar ma intelegeam si is baieti ok, poate sa iti confirme multi de acolo ca eu nu sunt genul sa fac din astea pur si simplu m-a tinut dupa el in masina pana a mers la casa lor si a pus arma pe ei fara motiv, imi pare rau pentru greseala mea ca nu am plecat de acolo sau nu l-am raportat la tine sau sindicat, chiar inca am sperante sa iau totusi unban sa imi continui rp de mafiot corect fara jefuit, mie imi place mult sa ma bat cu jefuitorii nu sa fiu unu, plus ca am ramas si eu uimit cand a spus admin ul ca putem, stiam ca nu e voie dar mna greseala recunosc a fost a lui si inclusiv a mea ca am ramas acolo si nu am plecat sau orice alt cv, cu respect te salut!

Sus