Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Iuli Neamtu
Id-ul tau: 8755
Motivul banului: Am facut un schimb cu un baiat care are multee masini si avere, eu nestiind deloc de unde o are, i am dat bravado 4x4 si mi a dat sian vechi, eu considerand ca el nu are nimic de pierdut, avand multe masini. Am vandut mai apoi sianul ptr ca eu ma ocup cu vanzari de masini si bișniță, am iesit de pe server, mai apoi sa fiu anuntat ca am luat ban perm de la EdiDts id 13 cu motivul ai de dat un sian inapoi. Nu mi se pare corect deloc banul, avand in vedere ca eu nu am facut absolut nimic.
De ce doresti unban?: sa ma joc si eu, deja am asteptat 2 zile degeaba sa mi raspunda Edi si degeaba
Ban-ul este activ si pe discord?: nu, doar timeout de 7 zile dat de Sake ptr ca am intrat pe asteptare la donatii si mi am pus porecla "problema ticket EdiDts 13", ptr ca doar am vrut sa rezolv problema

JKE SEFU
Membru staff
Deci mi se pare efectiv stupid ca faci cerere unban ca ai fost clar indrumat sa faci ticket pe discord sa ti se rezolve problema,.
Suferi de pareza pe creier? ai in pula mea rabdare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus