Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Member
Numele tau: Robert
Id-ul tau:22646
Motivul banului: Salut baaitul cu optimizarea
De ce doresti unban?: Pentru ca vreau sa ma joc si eu pe sv o zi am putut sa ma joc dupa ce mi am platit ck ul si dupa mi am luat bk am fost luat la pc check nu am omorat un player pe sv absolut nici unu doar la ffa am omorat la pc check nu mi a fost gasit nimic doar o eroarea daia de pe 10/7 eu atunci aveam deja ban pe sv nu ma jucam si au trecut 5 luni nu ai cum sa ma banezi pe o faza de acum 5 luni cand eu nu am nimic altceva in pc doar cacatul ala de la windows security care il mai are si jumate de sv pentru ca ala consuma foarte mult iar eu cum am un pc slab aveam nevoie sa il dezactivez imi dau reinstal la windows nu am nici o problema filmez cu nvidia ul unde nu exista streem proff la nici un cod pentru nvidia si la nici un bypass filmez inainte sa intru pe fivem mereu te rog @Denisjke HAOSRO
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici.)Da si pe sv main si pe cel de mafii 1075006915039477812

Sus