Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gbt

New member
Numele tau:lăutaru
Id-ul tau:691
Motivul banului: bun sa va explic va rog foarte frumos sa ma luați in serios am fost la un bk de către denissjake șefu meu și a întrebat câți jefuitori am prins am zis 7 dintre care am zis 4 5 le-am predat la sindicat și restul le-am dat drumu pentru ca erau civili și le-am găsit pe sendi dar nu aveau arme nimic atâta tot după care mi-a dat ban+ck da apropo nu am avere pe acel server am doar 2 mașini care costă doar 6 mil ambele și un navi pe care l-am cumpărat cu 2500 de bc in rest am orele mele și noptile în care nu am adormit din cauza sa fac mai multe ore mă joc de 5 ani pe serveru haos Romania și l-am susținut mereu pe denissajke și serveru haos România 🇷🇴 vă rog frumos dacă aveți placare și puteți să mă rezolvați cu unban v-aș mulțumi tare mult sake iartă mă ca poate nu m-am exprimat bine
De ce doresti unban?:vreau sa continu pe acel server cat va exista pentru ca n-am găsit nici un server mai bun ca haos Romania plus ca am pc slab și nu im duce ori ce server de fivem
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Atașamente

• IMG_0544.png
    IMG_0544.png
    309,6 KB · Vizualizări: 9
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus