Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Deu
Id-ul tau:1519
Motivul banului:Am avut razie cayo si am uitat sa filmez iar acolo am picat vreo 3/4 persoane ( am fost informat unde sunt deoarece am avut termala si se vede + ca nu eram singur si se dadea info) am fost tras pe vc unde ma asteptau multe pers staff din care si serafin care ma luat direct ( gen cine ar fii el pe vc-ul ala ) le-am zis ca nu am filmat dar acc ori ce PC CHECK nu e prbl . Mi se pare o trb banala ok nu am filmat hai la PC CHECK iar daca as fi avut hack da ziceam si eu sa imi dea ban dar asa cand acc ori ce PC CHECK nush ce sa zic . (zic si eu asa TOT PD-UL STIE CA TRAG FOARTE BN PUTETI SA II INTREBATI) Astept unban deoare ce nu mi se pare ca am facut ceva asa de rau. + ca REPET ACC ORI CE PC CHECK ORI CAND.
De ce doresti unban?:Deoare ce nu mi se pare o trb asa de grava ca nu am filmat dat fiind ca eu acc pc check la ori ce ora . Altii poate au facut ceva mai rau decat mine si au primit un ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Nu, nu am ban si pe discord .

JKE SEFU
Membru staff
Cerere unban respinsa, este 0 toleranta la lipsa filmari, banul ramane cu drept de plata. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus