Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Kynvex
Id-ul tau: 39933
Motivul banului: Hack ( by EdiDTS [13] )
De ce doresti unban?: Deoarece sunt foarte vechi pe comunitate. Chiar daca nu e una foarte mega mare, am ceva in suflet pentru comunitatea asta... si doresc sa ma joc sa intru pd
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
Da, ban ul este activ si pe discord. DISCORD ID: 1344281189829181461
As dori mult sa pot primi unban am mai facut cereri unde mi s au zis sa fac tk pe discord pt pc check dupa ca sa platesc banu etc. Daca ma poti debana, denise iti multumesc mult. Si da, nu folosesc cod.

New member
@Denisjke HAOSRO m ai intrebat ceva pe discord, am zis da. am vrut sa te si ajut pe gratis. aveam si in plan. dar ai un comportament de rahat. ca eram copil si mai te injuram si faceam troll e altceva. nu ieseam sa nu ma mai joc pe fplayt ca sa vin aici. dar am venit asa, imi era dor de comunitate. dar ti am zis, esti un om care nu stie aprecia nimic.

New member
cand eu vreau sa vin sa te ajut pe gratis, iti zic cine sunt ca asa ca sa te salut tu ma banezi.

Sus