Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Mihail
Id-ul tau: 1797
Motivul banului: hackermania
De ce doresti unban?: Salut baieti si fete , ce mai faceti sper ca sunteti bine, fiti atenti , acum cateva luni mi am luat bk de hackermania, intradevar, am folosit cheat uri dar mi am luat blacklist ca am dat prin bush pe cayo. Imi asum greseala de a folosi cheat uri dar vin cu o propunere regele meu denisake iubirea mea si la fel si robica, la cat de mult imi doresc sa ma joc pe server, propun ca in fiecare zi sa imi faceti pc check sa vedeti ca o urma de nimic nu gasiti nici de videoclip pe yt cu cod uri. Va implor mai acordati mi o sansa, sunt un copil care isi doreste sa joace enorm pe server. Va iubesc,hai noroc si hai cu unbk ul regele meu denisakee
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) -

Member
pbn ca robica e sefu te iubesc robica din toata inima mea ibirea mea ! robica promit ca nu mai instalez nimic si iti jur ca daca vrei intru la orice ora la pc check sa vezi ca nu ma mai ating de asa ceva niciodata, promit dar te rog mai ofera mi o sansa !

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus