Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau:Mario
Id-ul tau:50428
Motivul banului:IP+ Detaliile trimise catre organele competente pentru manipularea unui joc + platforma rockstar + cfx.re anuntate si date toate IP-URILE + adresele + numele persoanelor pentru a se ocupa mai departe.
De ce doresti unban? Doresc drept de plata pentru ca imi pare rau pentru actiunile si exploiturile facute pe server si as dorii sa revin pe aceasta comnitate fara a mai folosi nici un fel de bug abuse/exploit uri, cred ca oricine merita a 2 a sansa si merita iertat. Imi pare extrem de rau ca nu am anutat pe nimeni de acel exploit daca as putea da timpul inapoi as fi facut-o pentru ca doar acum ca nu mai ma joc si am black list imi dau seama ce inseamna haos pentru mine, comunytate, server, persoane ca pe haos nu gasesti nicaieri nici pe fplayt nici pe OGland niciunde, Haos e un server special si si a castigat un loc special la mine in inima mea, inca o data imi cer scuze si imi pare rau ca am folosit anumite exploituri pe server dar sper ca voi primii a 2 sansa si o sa primesc un raspunds pozitiv.
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus