Secțiune navigare

Cerere de unban numele meu Antonio Florin

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele meu Antonio Florin
Bună ziua,
Vă scriu acest mesaj deoarece doresc să îmi cer scuze în mod oficial pentru comportamentul meu recent pe server. Înțeleg că am primit ban pentru limbaj neadecvat la adresa serverului și îmi asum întreaga responsabilitate pentru această greșeală.
Regret profund faptul că am cedat nervos. Sunt un jucător nou pe server, cu doar 36 de ore acumulate, timp în care abia reușisem să îmi cumpăr prima mașină și eram foarte entuziasmat de experiență. În acel moment de frustrare cauzat de o interacțiune neplăcută cu un alt jucător, nu am știut să reacționez conform regulamentului și am greșit adresând injurii.
Vreau să menționez că sunt un mare fan al comunității voastre. Îl urmăresc pe Pericol pe YouTube de când a început activitatea pe acest server (de 5 ani), iar el a fost principalul motiv pentru care am dorit să intru și eu în acest univers. Urmăresc serverul de când aveam 10 ani, iar acum, la 19 ani, îmi doresc enorm să am șansa de a mă bucura de experiența Roleplay alături de voi. Mai mult decât atât, pentru mine nu există altă opțiune; nu îmi place niciun alt server de FiveM, acesta este singurul loc unde îmi doresc să joc.
Promit că, pe viitor, voi fi mult mai cumpătat, voi citi și mai atent regulamentul și voi folosi sistemul de report pentru orice problemă, în loc să recurg la înjurături.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat și sper să îmi puteți acorda o a doua șansă pentru a continua aventura pe care abia am început-o alături de voi.
Cu stimă Antonio
Va rog să mă ajutați că îmi doresc mult

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus