New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla Robert
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server:1500+ sv vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua! Ma numesc Robert, am 15 ani îmi place sa ma joc fivem. Îmi place fotbalul,fac box îmi place in timpul liber sa ies afara cu prietenii și sa ne jucam diferite jocuri.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa salvez orasu si sa prin infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an 2
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Robert
2.Prenumele (Personaj):Gean
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si 4-5 luni
5.Scolarizare (Personaj): am absolvit academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am fost taximetrist
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 9 ani am ajuns in orasul Paleto. Datorita faptului ca este un oras maricel este si foarte costisitor. Mama si tata trebuia sa ia bani cu camata de la mafioti. Dupa 2 ani am auzit la stiri ca parintii mei au fost ucisi, eu am ajuns la orfelinat pana la varsta de 18 ani. Acum am 19 de ani vreau sa intru in politie si sa fac dreptate pentru parintii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu cu ce se mananca de la bunicu meu pentru ca el a fost tot politist si mi a explicat si el cum sta treaba
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1-respect toate gradele nu conteaza ca e cadet ca e chestor toti suntem egali,sunt foarte atent,sunt ascultataor cand mi se spune sa fac ceva eu fac,am rabadare si sunt foarte agil
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server:1500+ sv vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua! Ma numesc Robert, am 15 ani îmi place sa ma joc fivem. Îmi place fotbalul,fac box îmi place in timpul liber sa ies afara cu prietenii și sa ne jucam diferite jocuri.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa salvez orasu si sa prin infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an 2
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Robert
2.Prenumele (Personaj):Gean
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si 4-5 luni
5.Scolarizare (Personaj): am absolvit academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am fost taximetrist
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 9 ani am ajuns in orasul Paleto. Datorita faptului ca este un oras maricel este si foarte costisitor. Mama si tata trebuia sa ia bani cu camata de la mafioti. Dupa 2 ani am auzit la stiri ca parintii mei au fost ucisi, eu am ajuns la orfelinat pana la varsta de 18 ani. Acum am 19 de ani vreau sa intru in politie si sa fac dreptate pentru parintii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu cu ce se mananca de la bunicu meu pentru ca el a fost tot politist si mi a explicat si el cum sta treaba
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1-respect toate gradele nu conteaza ca e cadet ca e chestor toti suntem egali,sunt foarte atent,sunt ascultataor cand mi se spune sa fac ceva eu fac,am rabadare si sunt foarte agil