Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:krater
Id-ul tau:447
Motivul banului:-
De ce doresti unban?: sunt krater multi ma cunosc dupa acest nume sunt fost administrator pe server as putea zice chiar unu din cei mai indragiti de pe sv si as dori unbk pe server pentru a ma putea bucura dinou de acest server si de prieteni pe care ii am pe server de imi este foarte drag acest server
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 1068199107744776292

Pe langa toate astea am facut prostia de a ma juca pe og alaturi de ples dar este un server foarte prost si regret acest lucru sper ca voi primi o a 2-a sansa aici pe server deoarece imi este dor de aceasta comunitate si de echipa staff. Cat timp am fost in staff fata prosti fara ceruturi si cu greseli minore si sunt aici pe server de peste 1 an sper sa mi se acorde a 2-a sansa si ultima @Denisjke HAOSRO

Member
Uite

Atașamente

• image.png
    image.png
    295,4 KB · Vizualizări: 11
  • IMG_1008.jpeg
    IMG_1008.jpeg
    479,4 KB · Vizualizări: 10
Active member
La fel ca ssi la ples, tinand cont de faptul ca n-ati avut antecedente grave in trecut, iti mai ofer ssi tie o sansa.
Nu iti bate joc de ea. t.c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus