Dupa cum bine stiti, foarte curand, va urma cel mai mare update de anul acesta, unde se lucreaza pe absolut toate partiile de la roleplay, pana la sisteme, interfata, masini noi, haine noi etc...
Ce v-ati mai dorii sa vedeti in HAOS 2.0?
Part 2.
- Pentru îmbunătățirea rp-ului ar fi bine de scos turfurile. Da, stiu ca e nice, fac montaje toti tragacii dar asta duce plictiseala pe o alta parte de server. In mare parte la pd/diicot. In loc de turfuri ar fi mai bine razboaie ic, jafuri mari organizate, si multe alte chestii.
- Ctrl-ul scos. Ctrl-ul nu este o problema mare dar nici mica din punctul meu de vedere, ar fine sa dispara toate porcariile alea de roll uri si etc.
- De scos de la garaj "resell" si adaugat pe mapa loc special unde sa vinzi masina. Cum ar fi ca o dai la metal.
- Cand faci o acțiune sa poate fiba anulata. Cum ar fi la spalare, tu speli si intra diicotul peste tine, iar tu nu te poti opri din spalat ca e animatia aia.
- De scos full blindajul de pe server si adaugat semi blindat.
-Alt meniu de atașamente la gunshop + prețuri la skin uri pt arme.
- Sa dispara cercul ala cu wanted dp mapa la poliție, sunt politist si prin punctul ala rosu de la wanted se face meta.
- Arme. Sa poți descarca gloantele de arme. Ar fi misto si rp sa poți scoate gloanțele dp arme.
- Emote uri noi
- Sa fie scos emote ul /e jsitchair7 la care se face bug abuse scapand din celule,case, etc.
- Un tab special pentru apeluri + cand suni la un mecanic/pd sa fie scris motivul apelului.
- poze la ceasuri, bijuterii.
- Mai puține bonusuri/giveaway uri pt bani ingame
(Economie buna)
- Helipad la jilava + garaje pd/diicot
Și loc de luat armament, ajutor medical, armuri,garderoba.
De ce?
Din cate am vazut la update o sa fie sistem de evadare, iar cu sistemul de evadare o sa fiba paznici iar paznicii aia o sa aibe nevoie ba de med kit ba de alea ba alea etc.
- Un alt penitenciar