Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alexandru Vlad
2.ID In-Game: 5377
3.Vârsta (Minim 15 ani): 26
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 19703
5.Orele Jucate pe Server: 4 (in crestere)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alexandru Vlad, am 26 ani, lucrez in armata de la varsta de 19 ani, sunt o fire serioasa, muncitoare, si dornica sa evolueze atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Nu imi plac persoanele false, mincinosii si puturosii. Sunt o persoana sociabila, desii nu am multi prieteni intrucat prefer sa am doar cativa pe care stiu ca ma pot baza la orice ora. Sunt o persoana care se afirma cu munca depusa si devotamentul de care dau dovada. Imi place sa ma implic in tot ceea ce fac si sa fiu dat drept exemplu, pozitiv bineinteles, in toate situatiile.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place domeniul, lucrez si in prezent intr un domeniu de siguranta si aparare nationala, cunosc bine legile si consider ca acest lucru este si un plus. Imi place sa sanctionez persoanele care gresesc si sa pastrez buna desfasurare a lucrurilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5-6 luni
9.Experiența în Roleplay: 6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm acest lucru

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Alexandru
2.Prenumele (Personaj): Vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 508
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 zile
5.Scolarizare (Personaj): facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana care a inceput de jos, dornic de munca si dornic sa se afirme si sa creasca pe plan profesional cat si personal. Imi doresc sa pot sa imi permit achizitionarea unei masini pe placul meu, a unei case modeste, si de a-mi face noi prieteni cu care sa ma distrez in timpul liber.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi place sa pastrez ordinea si linistea publica, nu suport oamenii care incalca regulile si le provoaca celorlalti un disconfort in viata de zi cu zi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Varsta, experienta de viata si motivatia pe care o am ca toata lumea sa fie fericita si sa traiasca in pace si ordine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios, devotat,muncitor,implicat,motivat.

Member
Acceptat pentru teste. Contacteaza un tester in termen de 48 de ore. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus