Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: hq
Id-ul tau: 172
Motivul banului:

[ID:172] - [Motiv:proasta e ma-ta, ramane si dupa 3.0]​

De ce doresti unban?: eram la magazin vanilla vorbeam cu snow si cu alti baieti despre server, un baiat zisese ca denis nu si platise licentele si i am intrebat pe acestia daca isi iau si ei freeze-uri si da am zis ca e prost dar nu ma refeream la denis ca e prost ma refeream ca e prost optimizat si ca mi se misca ca un cacat si am frame dropuri atat, ai crezut ca zic de tine dar chiar nu am avut motiv , nu te am vorbit niciodata de prost ca nu am avut de ce , imi place ce faci si te apreciez daca nu mi placea nu ma mai jucam pe acest server.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu am

JKE SEFU
Ia, te-am vazut ca aveai filmare, ia te rog eu frumos, ataseaza filmarea unde se aud exact si cuvinttele tale, ca, oi fi eu batran, dar momentan nu-mi aduc aminte sa am probleme cu auzul.

New member
Ia, te-am vazut ca aveai filmare, ia te rog eu frumos, ataseaza filmarea unde se aud exact si cuvinttele tale, ca, oi fi eu batran, dar momentan nu-mi aduc aminte sa am probleme cu auzul.
Pai da am filmare dar am problema la nvidia si nu mi se aude microfonul pe filmare dar de ce te as mintii, am martori , era snow ranga mario toti m au auzit si nu am de ce sa te mint sa ma bata mama daca te mint , pe langa asta exista si respect nu ne cunoastem sau ceva ca sa mi permit sa te fac prost fara motiv

JKE SEFU
Inseamna ca n-am auzit prost deloc, a intrebat cineva ceva de o culoare la adidasi, a zis Mario, ca are sake iara din nou probleme cu licentele ca ii le-au blocat astia, a intrebat ranga, de ce, ce a facut? iar apoi, ai aparut tu ca pula-n pizda si spui, "Pai daca e prost."

Ce ar trebuii sa insemne asta? macar fii asumat in pula mea.

New member
Inseamna ca n-am auzit prost deloc, a intrebat cineva ceva de o culoare la adidasi, a zis Mario, ca are sake iara din nou probleme cu licentele ca ii le-au blocat astia, a intrebat ranga, de ce, ce a facut? iar apoi, ai aparut tu ca pula-n pizda si spui, "Pai daca e prost."

Ce ar trebuii sa insemne asta? macar fii asumat in pula mea.
Nu mi aduc aminte sa fi fost asa dar daca asa a fost imi cer scuze si da probabil daca aveam filmare cu sunet mi as fi dat si eu seama, imi cer scuze inca o data sper ca ma poti ierta si sa mi mai oferi o sansa #haosmafia

Sus