Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Bună ziua,

Numele tau: Francezuuu Leonardo
Id-ul tau:1499
Motivul banului: troll cu drept..
De ce doresti unban?:
Aș dori să solicit unban pe server, deoarece consider că am fost sancționat pe nedrept. Aș vrea să vă explic exact ce s-a întâmplat:

Am invitat un prieten bun din viața reală pe server pentru a începe o lume nouă împreună. După un timp, el s-a enervat pe unii jucători din staff, sindicat. Într-o zi, eram cu el în mașină, doar ne plimbam și râdeam, fără nicio intenție rea. La un moment dat, el m-a întrebat „Ești pregătit?” și a început brusc să calce jucători, să înjure și să provoace facțiunile guvernamentale.

Eu nu aveam nicio legătură cu acțiunile lui și am încercat imediat să-l opresc — l-am sunat în privat și i-am spus să înceteze, pentru că nu vreau să luăm amândoi ban, mai ales eu, care nu am făcut nimic.

La scurt timp a venit un admin care a văzut tot, ne-a întrebat „Vă distrați băieți?”, iar prietenul meu a continuat să înjure. În final, eu am fost primul care a primit ban, iar el al doilea.

Vă rog să analizați situația — chiar îmi doresc să mă joc pe acest server, îmi place comunitatea și nu vreau să fiu pedepsit pentru greșeala altcuiva.

Mulțumesc pentru înțelegere și aștept un răspuns.
Cu respect !!!

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu.

o seară frumoasă!❤️

New member
New member
Am fost în mașină cu el, poate de asta apare că fac parte din cei care l-au omorât. Dar puteți întreba și pe prietenul meu, el știe că eu nu am făcut nimic. Uitați-vă și la mesajul de mai sus — eu nu aș face așa ceva pe serverul vostru.

New member
Dacă eu eram făptașul, nu îmi mai pierdeam timpul să cer unban — mi-aș fi asumat dacă eram vinovat. Dar chiar mă simt nevinovat și vă rog frumos să îmi dați unban. Nu aș face niciodată intenționat ceva greșit pe serverul vostru.

New member
Vezi atașament 4073
Cum se joaca prietenul tau daca voi v-ati luat ban pe data de 3 octombrie,avand in vedere ca id-ul pe care l ai scris mai sus(36219)a fost facut azi la ora 13 51Vezi atașament 4074
El este, dar și-a făcut alt cont special ca să se joace pe server, pentru că îi place foarte mult — asta a spus. Apoi, fiindcă eu nu mai vorbeam cu el și voia să se joace cu mine, mi-a spus că vrea să-și ia el banul și să primesc eu unban, fiindcă nu i se părea corect să am eu banul, deși el a fost vinovatul.

New member
M-a pus să-mi plătesc unbanul, dar eu nu vreau să plătesc atât timp cât sunt nevinovat. Mai bine îmi cumpăr o mașină de pe shop decât să arunc banii pe unban, când eu nu am făcut nimic. Am și screenshot-uri cu conversația, ca dovadă, dacă vreți vi le trimit.

New member

uitati​

Atașamente

• Screenshot 2025-10-21 212447.png
    Screenshot 2025-10-21 212447.png
    103,4 KB · Vizualizări: 9
  • Screenshot 2025-10-21 212514.png
    Screenshot 2025-10-21 212514.png
    93,6 KB · Vizualizări: 9
New member
Scuzați că vă deranjez atât, dar v-am arătat în cinci fraze că nu sunt vinovatul. Încă o dată, scuze și mult respect!

New member
Il las pe Denis sa decida,cel putin nu cred ca ati fi fost banati amandoi daca erai nevinovat,dar cine stie.
Domnu Andrew nu mai știu ce pot face sa ma credeți spuneți măcar vă rog frumos lui domnul Denis să se uite când are timp de mine. O zi minunată ❤️
@Denisjke HAOSRO
bună ziua domnu denis uitați vă un pic aici vă rog să am scris de nu mai pot să vă demonstrez cumva ca eu nu am făcut nimic plus dovezile cu mesajele vă rog uitați vă să dați unban ca sunt nevinovat vrg
Mult respect,

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus