Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Numele tau: Gustavo
Id-ul tau: 56318
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 41017
Motiv: Atitudine neadecvata si nu respecta procedura corect
Explicatie: Am fost oprit in data de 16.08.2026 la ora 19:44 pe strada Strawberry Ave, mai exact San Andreas Ave, de catre un agent pe nume Valy Cortez care are gradul de agent sef nemeritat din pacate, care m-a tras pe dreapta, mi-a verificat id-ul temporar inainte de a se legitima, a vrut sa se legitimeze la capota, iar prima gresala a fost ca a parcat masina la 3 metri in spatele meu blocand astfel o banda de circulatie intreaga, a continuat intercatiunea cu un limbaj flecmatic si cu atitudine nu tocmai profesionista, mi-a cerut dupa buletinul pe care nu i l-am prezentat, deoarece amtinut sa-i atrag atentia referitor la modul in care a procedat el fiind si singur in patrula si i-am mai atras atentia in legatura cu comportamentul, ulterior i-am zis ca ce face daca eu fug, deoarece masina ii era prea departe, si a zis ca pot sa fug pentru ca oricum nu am nici o sansa, moment in care i-am spus ca o sa-i fac o reclamatie, si el mi-a zis ca ii pot face pentru ca vorbeste el cu cine trebuie si intra inapoi, ulterior i-am zis ca merg la sectie, si el a zis ca pot pleca la sectie, iar el dupa aceea s-a tinut dupa mine si mi-a spus ca de ce fug de el si sa stau cu spatele, ulterior s-a enervat si a intrat in masina mea dupa care a fugit, nu mi se pare normal un asemenea comportament, deoarece politia trebuie sa inspire siguranta si incredere nu atitudine neadecvata si neprofesionalism, iar urmatoarea zi cand m-am prefacut la razie miner ca nu aud mi-a zis sa-i sug pula, mna, ce sa-i ai cer, nu are ce acuta in politie din punctul meu de vedere.
Dovezi: nu merge sa o atasez dar o pot arata la cerere

ATENTIE!!! LA ACEASTA CATEGORIE PUTETI FACE RECLAMATIE URMATOARELOR FACTIUNI --> Politia Romana, Diicot, Smurd !

Member
SALUT, O SA MEARGA SA O ATASEZI, DACA O PUI PE YOUTUBE NELISTATE SI PUI LINKUL AICI.
DACA TOT CE SPUI E ADEVARAT POLITISTUL O SA FIE SANCTIONAT.

CHESTOR SECUNDAR: KALIUNU .

Am incercat deja asta si nu merge ca zice ca e prea lunga, filmarea, si ea are nu stiu exact 10-15 minute, iar porblema asta o am din trecut nu stiu de ce, in fine, filmarea o pot arata la cerere daca vrei daca nu e ok si asa

Sus