Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alin.Kmp
2.ID In-Game:9920
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Alin,locuiesc in Bucuresti am 18 ani practic box de performanta de la varsta de 9 ani
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia pentru a intra in acest departament este ca vreau sa ajut lumea alaturi de colegii mei pentru a opri activitatile ilegale de pe toate zonele cu risc ridicat de infractiuni cat si zonele publice
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):am peste 6000 de ore ma joc fivem de 9 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte Avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Olivera
2.Prenumele (Personaj):Alin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5020725
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2-3 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt tânăr ambițios care își dorește să facă ceva util pentru oraș. Am muncit mai multe joburi pentru a ma întreține și am învățat ce înseamnă responsabilitatea. sunt respectuos cu oamenii și încearcă mereu să rezolv conflictele calm. Îmi doresc o carieră stabilă și cred că Poliția este locul unde pot ajuta cu adevărat comunitatea și pot face o diferență.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:patriot si sunt un om foarte corect
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cred ca sunt cu nimic mai diferit decat altii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:calm ,respectuos,responsabil,atent,muncitor

Member
Te salut aplicatia ta a fost acceptata! Mesaj pe discord unui tester te rog pentru detalii!

Sus