Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Statache
Id-ul tau:45

Discord:Statache/45
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)150
Ore pe FiveM:4500+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Îmi doresc această funcție deoarece vreau să contribui la îmbunătățirea comunității și să asigur o experiență de joc plăcută pentru toți jucătorii. Sunt o persoană responsabilă, calmă și dornică să ajut, iar consider că prin implicarea mea pot menține un mediu corect și echilibrat pe se

Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Pot ajuta prin moderarea jucătorilor, oferirea de suport tehnic și organizarea evenimentelor pentru a crește activitatea pe server. De asemenea, sunt capabil să rezolv situațiile tensionate cu obiectivitate și profesionalism, asigurând respectarea regulilor.

Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):
Am experiență ca staff, pe mai multe servere chiar si pe haos am fost, unde am moderat jucătorii, am oferit suport și am gestionat diverse situații RP și non-RP. Sunt familiarizat cu comenzile administrative și regulamentele necesare pentru a menține un server activ și echilibrat.

Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:
Da, sunt conștient și îmi asum acest lucru. Înțeleg că rolul unui membru staff este de a prioritiza buna funcționare a serverului, de a ajuta jucătorii și de a menține un mediu corect, chiar dacă asta înseamnă să îmi reduc timpul de roleplay personal.

Member
Acceptat! Te rog sa-ti schimbi numele in Teste Staff, si sa intri pe o camera de Teste Staff, cand esti pregatit sa dai testul. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus