Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Salca Gabriel
Id-ul tau:1078
Varsta ( Minim 15 Ani ):18
Ore: (Minim 50)125
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doresc sa intru in staff doarece vreau sa acord o sansa server ului si sa ajut playeri incepatori cu ce pot eu mai bine
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Da cred ca pot face acest lucru !
O mica descriere despre tine:Ma numesc Gabriel , am frumoasa varsta de 18 ani si cand am timp liber ma mai joc Fivem , si vreau sa acord o sansa Staff ului pe acest Server , Multumesc !

Member
Numele tau:Salca Gabriel
Id-ul tau:1078
Varsta ( Minim 15 Ani ):18
Ore: (Minim 50)125
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doresc sa intru in staff doarece vreau sa acord o sansa server ului si sa ajut playeri incepatori cu ce pot eu mai bine
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Da cred ca pot face acest lucru !
O mica descriere despre tine:Ma numesc Gabriel , am frumoasa varsta de 18 ani si cand am timp liber ma mai joc Fivem , si vreau sa acord o sansa Staff ului pe acest Server , Multumesc !
Aplicatie acceptata. Contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus