Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Monji
Id-ul tau: 10706
Discord: monjicuz.xf
Varsta ( Minim 15 Ani ) (S a schimbat la 14) 14
Ore pe server: 210
Ore pe FiveM: 1400 plus minus si rage 1100
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc sa detin functia de membru staff deoarece am dorinta de a ajuta playerii ce au probleme. Am timp foarte mult de a sta pe sever si eu zic ca pot face o schimbare in problema cu venirea grea a staff ului la tk
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cum am mentionat si mai sus, eu condsider ca avand mult timp liber voi putea ajuta serverul prin a merge la tickete intr un timp mai scurt. Cand este cazul nu sa sar direct cu sanctiuni, sa incerc sa explic greseala pentru a nu fii repetata pe viitor, mai ales cand este vorba de un incepator, etc
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Experienta ca staff am avut pe diferite servere mici de helper avansat maxim
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Cu siguranta, ma voi axa pe ajutarea jucatorilor dar si pe producerea roleplay ului avansat fara vreun fail

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus