Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: A J A X is H E R E
Id-ul tau:13257
Discord: manuhaveronaldo23
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150)416
Ore pe FiveM:1500+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Salut asi vrea functia asta deoarece ma simt mai activ si mai capabil ca niciodata,ador acest server si chiar daca am avut bk staff mi s-a scos, am deschis si un ticket pe discord ca sa intreb si mi s-a zis ca pot daca nu mai am bk-staff si aveti mai jos undeva do❤vada,eu iubesc acest server si chiar cand vrusesem sa ma las de joc am zis ca nu pot sa las ce am facut pe haos si imi place mult rau server-ul acesta,asa ca asi dori sa fiu acceptat macar la teste daca le trec doamne ajuta,daca nu,nu aia e✅😁
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sa scapam de cei care incalca regulamentul si de cei care fac rau server-ului😊
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am mai fost staff pe haos
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Normal ca da

1753921657056.png

Ultima editar​

JKE SEFU
Membru staff
Acc pentru teste, tin sa mentionez ca al doua oara daca vei fi prins ca faci abuz, iti voi da blacklist si pe server. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus