Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicatie pentru Departamentul de Politie

Informatii OOC:

1.Numele sau Porecla: Alesake
2.ID In-Game: 333
3.Varsta (Minim 15 ani): 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 40 ore
6.Descriere Personala (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Chindris Alexandru, am 15 ani si sunt o persoana serioasa, calma si respectuoasa. Imi place sa ma implic in activitati de echipa si incerc sa respect persoanele din jurul meu. Sunt rabdator, atent la detalii si imi place sa invat lucruri noi. Consider ca pot comunica bine cu ceilalti si ca pot respecta regulile unui server de roleplay.
7.Motivatia pentru a te Alatura Departamentului de Politie: Imi doresc sa ma alatur Departamentului de Politie deoarece vreau sa am parte de un roleplay cat mai serios si sa ajut la mentinerea ordinii pe server. Consider ca aceasta factiune imi poate oferi ocazia sa imi dezvolt experienta in roleplay, sa lucrez in echipa si sa interactionez cu ceilalti jucatori intr-un mod placut si corect.
8.Experienta in FiveM (Perioada de timp): 3 Ani+
9.Experienta in Roleplay: Am experienta in roleplay si cunosc principalele reguli necesare pentru desfasurarea unui roleplay corect. Incerc sa mentin un comportament serios in situatiile RP si sa respect ceilalti jucatori.
10.Constientizare Reguli si Ordine (Confirma ca intelegi nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare): Confirm ca am luat la cunostinta regulile serverului si inteleg ca nerespectarea regulilor sau a ordinelor superiorilor poate duce la sanctiuni sau chiar la eliminarea mea din Departamentul de Politie.

Informatii IC:

1.Numele (Personaj): Chindris
2.Prenumele (Personaj): Alesake
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 333
4.Vechimea in Oras (Personaj): 40 luni
5.Scolarizare (Personaj): Studii liceale
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz ,smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personala (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Alexandru Chindris este o persoana calma, serioasa si responsabila. Ii place sa respecte regulile si sa ii ajute pe cei din jur atunci cand are posibilitatea. Este atent la ceea ce se intampla in jurul sau si incearca sa ia decizii corecte chiar si in situatii dificile. Se adapteaza usor intr-un colectiv si este dispus sa invete de la persoanele cu mai multa experienta.
9.Motiv pentru Care Crezi ca Esti Potrivit pentru Politie: Consider ca sunt potrivit pentru Politie deoarece sunt o persoana serioasa, calma si responsabila. Imi place sa lucrez in echipa, sa respect regulile si sa duc la bun sfarsit sarcinile primite. Sunt dispus sa invat procedurile departamentului si sa ascult de persoanele cu o functie superioara.
10.Diferentiere fata de Alti Candidati: Consider ca ma diferentiaza seriozitatea, dorinta de a invata si faptul ca sunt dispus sa ascult sfaturile colegilor cu mai multa experienta. Nu urmaresc doar functia, ci vreau sa contribui la un roleplay cat mai placut si realist pentru toti jucatorii de pe server.
11.Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?: Seriozitate, responsabilitate, rabdare, spirit de echipa, respectarea regulilor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus