Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:21970
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană calmă, disciplinată și serioasă, cu un simț dezvoltat al responsabilității. Îmi place să respect regulile și să ofer un exemplu pozitiv celor din jur. Comunic eficient, lucrez bine în echipă și mă adaptez ușor în situații de stres. Îmi doresc să intru în poliție pentru a contribui la menținerea ordinii și siguranței în oraș. Sunt dispus să învăț, să respect ierarhia și să dau tot ce am mai bun pentru a reprezenta cu onoare forțele de ordine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi doresc să mă alătur Departamentului de Poliție pentru că am un respect profund față de lege și ordine. Consider că pot contribui activ la menținerea siguranței în oraș și la protejarea cetățenilor. Îmi plac disciplina, munca în echipă și provocările care cer reacții rapide și corecte. Vreau să fac parte dintr-o structură organizată, unde seriozitatea, devotamentul și responsabilitatea sunt esențiale. Sunt gata să învăț, să evoluez și să dau dovadă de profesionalism în orice situație.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:Am aproximativ 1 an de experiență în Roleplay, timp în care am jucat diverse roluri precum civil, șofer de taxi și ocazional membru în facțiuni legale. Cunosc regulile de bază RP, respect interacțiunile realiste și sunt atent la detalii. Îmi place să joc serios, să colaborez cu alți jucători și să mențin o atmosferă cât mai apropiată de realitate. Sunt dispus să învăț și să mă adaptez regulilor serverului

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Versace
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21970
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Somer
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.(Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Andrei Versace, am 30 de ani și m-am născut într-un oraș liniștit, dar mereu am visat să ajung polițist într-un oraș mare. Sunt o persoană calmă, corectă și îmi doresc să ajut comunitatea prin munca mea. Am o educație bună, sunt disciplinat, atent la detalii și nu tolerez haosul sau nedreptatea. Misiunea mea este să aduc ordine și respect în oraș, prin acțiuni corecte și profesioniste.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru poliție deoarece sunt calm, responsabil și respect regulile. Am capacitatea de a lua decizii rapide în situații dificile și știu să lucrez bine în echipă. Îmi place disciplina și am o atitudine serioasă față de orice sarcină. Îmi doresc să contribui activ la siguranța orașului și să ajut comunitatea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Disciplina,responsabilitate,calm în situații critice,spirit de echipa,corectitudine

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus