- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ninja
2.ID In-Game:2562
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):67
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut mă numesc David am 15 ani sunt din București sunt o fire calmă , prietenoasă , amabilă , amuzantă îmi place foarte mult să mă joc fivem alături de prietenii să îmi creaz amintiri și să îmi crez un personaj pe care mi l doresc să fiu pe viitor în rest pot să vă mai spun ca sunt destul de descurcaret și vin mereu cu idei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:A ajuta persoanele adică cetățeni și a îmi îndeplini dorința de a golii oamenii răi a orașului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani de când mă joc
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ninja
2.Prenumele (Personaj):jahson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):63 de luni
5.Scolarizare (Personaj):școala , liceu , facultatea de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):facultatea
7.Job Curent (Personaj):Momentan am terminat facultatea de politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut numele meu este Ninja am 21 de ani provin din paleto am terminat academia de poliție și sunt în căutarea postului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:înțelegător și capabil pentru a vă ajuta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:vin cu idei noi și descurcăreț
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:amabil , descurcăreț , capabil , corect , vin cu idei noi
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ninja
2.ID In-Game:2562
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):67
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut mă numesc David am 15 ani sunt din București sunt o fire calmă , prietenoasă , amabilă , amuzantă îmi place foarte mult să mă joc fivem alături de prietenii să îmi creaz amintiri și să îmi crez un personaj pe care mi l doresc să fiu pe viitor în rest pot să vă mai spun ca sunt destul de descurcaret și vin mereu cu idei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:A ajuta persoanele adică cetățeni și a îmi îndeplini dorința de a golii oamenii răi a orașului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani de când mă joc
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ninja
2.Prenumele (Personaj):jahson
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):63 de luni
5.Scolarizare (Personaj):școala , liceu , facultatea de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):facultatea
7.Job Curent (Personaj):Momentan am terminat facultatea de politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut numele meu este Ninja am 21 de ani provin din paleto am terminat academia de poliție și sunt în căutarea postului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:înțelegător și capabil pentru a vă ajuta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:vin cu idei noi și descurcăreț
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:amabil , descurcăreț , capabil , corect , vin cu idei noi