Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Buna Seara Haooooooos

Ultima data cand am aplicat ati spus ca nu am orele necesare. Acum va voi arata aplicatia mea trecuta

Numele tau: Nita Ionut
Id-ul tau: 1704
Discord: gamer2.07315 / Jonny
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 ani, si 3 luni. Dar stiu multe persoane in staff care au 12-13 ani. Nu dau nume ca sa nu isi primeasca out dar sunt. Si sincer si profesorii imi zic ca candesc mai matur decat trebuie
Ore pe server: (Minim 150) 50… dar le fac repede ca doar FiveM ma joc
Ore pe FiveM: pfff. Ma joc din 2018 si cred ca am peste 10000 (minim 10k)
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Deoarece, se dau revive uri fara filmare, si multi din staff sunt incapabili, multi sanctioneaza gresit, si multi ma injura (cred ca am vreo dovada) Unii nu stiu sa se comporte frumos. Parerea mea este ca va trebuiebuie un om capabil si dur cu persoanele, ne pasator de sentimentele celeilalte persoane, si un staff care nu ii pasa de sentimentele altei persoane, ci sa primeasca sanctiuni corecte. Nu zic ca asta as fii eu dar eu zic ca ar trebui macar o saptamana sa ma testati. Am 50 de ore si nici o problema cu staff ul, printre singuri fara advertizment sau jail. Eu m as simti capabil, dar acum na nu stiu, eu sunt sigur ca sunt capabil, ca sa va dovedesc, as propuje sa fiu intr onperioada de teste.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Admini vin greu la tickete, cu ajutorul meu, civili vor avea un rp de calitate cu admini care vin rapid. Daca voi creste in grad voi fii unul dintre cei mai duri admini, in sensul in care, te duci la tk nu stai afk, si la greseli nu voi inchide ochii cum fac altii. Nici greselile adminilor si nici cele ale civilior! Nimic nu voi ierta, nu voi inchide ochii. Si voi fii cel mai rapid admin. Pana acum sunt cel mai rapid smurd si ofer o experienta mai buna civilor morti. Vand voi fii admin voi fi cel mai rapid. Oferind o experienta superba si rapida si eficienta cu sanctiuni corecte ne iertate pentru membri!
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am fost staff pe Iced (sv de discord) am iesit ca sa vin aici, unul dintre cei mai capabili de acolo. Si pe multe alte sv de FiveM, Hype,Illusion,Kronos, etc (nu sunt sigur de illusion)
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Desigur. Voi face doar Tickete si 0 roleplay, voi face rp doar daca doriti, in caz contrariu, voi face doar tk, deoarece admini vin foarte greu la tk. Asa ca as sta si as face tk, ca sa ofer un roleplay de calitate, si ca sa ma asigur ca oameni vin le sv si ramna!

Acum am 162 de ore aproximativ. Dar din pacate si sanctiuni… am facut multe prostiute, unele nu stiam ca au consecinta, ca am luat o pe premiza ca FiveM —— Viata Reala —— In viata reala pot face asta (nu stiu acum un exemplu) —— si dupa defapt nu aveam voie… si am facut in total rost de 5 warn uri din mari pacate… stiu este fosrte mult. Pana la 70 de ore am fost curat, dupa m a apucat nebunia IG… imi pare nespus de rau dar va promit ca imi revin. Acum voi incepe cu luceafarul meu sa ma mai descriu in minim 100 de cuvinete. Va sugerez sa va puneti o cafeluta calda langa dumneavoastra, si sa va pregatiti sa cititi. Sa stiti ca cititul ajuta sa nu inebunesti, asa ca cuplacere ;)

Asa bun, eu sunt Ionut AKA Jonny, stiu ca e cu H dar asa imi place mie, sa fiu mai personalizat 💅. Poate va intrebati de ce vreau in staff. Well nici eu nu stiu sincer… sau poate stiu dar nu imj dau seama. Eu vreau in staff deoarece as dorii sa pot sa ajut oamenii, cu problemele lor, dupa cum am mai si spus, sau poate nu am spus, calitatea mea “main” este sa ajut persoane, de la ajutor moral, pana la sfaturi si si bani. Dupa as vrea pentru ca sa ma simt special. Stiu ca in game nu am beneficii si nici nu am voie sa am beneficii ic ca sunt admin, dar imi place mie acolo sa scrie “trial helper” sau “helper” sau etc, asta nu imi va afecta rp sau cum ma comport cu alte persoane. E doar ceva mintal. Dupa altii se joaca alte jocuri, roblox minecraft fortnite, gta (normal gen) etc etc, dar eu nu… si gen pot sa stau mai mult on pe sv, si asta inseamna ca persoanele de pe sv, vor primi ajutor mult mai rapid sibmilt mai constant. Si in ultimul rand eu voi fii destul de rapid si voi oferii sanctiuni serioase. Adica imi dai toata filmarea nu doar 2 secunde din ea, si fiecare greseluta o voi sanctiona, pentru ca multe persoane au mila “hai ca mai onchid un ochi, hai sa zicem ca nu e tk in rp nu e pg, iti dau doar pt meta” nu, eu nu inchid nici un ochi, totul il tin deschis, tot ce ai facut esti sanctionat. Mi as mai descrie calitatiile, dar va cam plictisiti sigur. Sa speram sau mai bine zis sa sper ca voi fii acceptat

(multe cuvinte scrise gresti ca merg)

Piece ✌🏻

-Jonny -

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus