Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Murariu Robert
Id-ul tau:16550
Discord:blindatu_._24971
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 (18 in 3 luni )
Ore pe server: (Minim 150) 15 (inainte de wipe am avut 450)
Ore pe FiveM: Peste 5000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Deoarece doresc sa ajut comunitatea sa aibe parte de un roleplay cat mai avansat , ca playerii sa fie corecti si sa respecte regulamentul serverului si sa ajut oameni noi pe comunitate sa se integreze si sa aibe un timp petrecut frumos pe aceasta comunitate
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cu problemele jucatorilor , cu pedepsirea persoanelor care nu respecta regulamentul si cu ajutarea comunitatii in toate problemele legate de intrebari , roleplayuri etc..
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am fost staff pe aceste server cu gradul de moderator , am fost staff pe UG cu gradul de administrator ,am fost staff pe fplayt cu gradul de helper si am fost staff pe pro4kings cu gradul de helper
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: desigur

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus