Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ktn

New member
Numele tau:Alesik
Id-ul tau:1453
Discord:alexsportivu.
Varsta ( Minim 15 Ani ):17
Ore pe server: (Minim 150) 87 de la ultimul wipe (peste 1.5k de cand joc pe server)
Ore pe FiveM: 1.5k +
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de Membru Staff pe server pentru ca am mai fost si vreau sa ajut comunitatea si playerii care se joaca pe haos in cazul intrebarilor ce tin de regulament/server sau a fail-urilor
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:pot ajuta server-ul prin activitatea pe care o voi avea , numarul de tikete si experienta mea pe server , calmitatea si rezolvarea problemelor in mod eficient , gandire matura , relationarea cu toti jucatorii , comportamnet adecvat si ambitiunea mea cand e vorba de o sarcina sau un scop.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am mai fost Staff aici pe server de 2 ori , deasemenea staff nu am mai fost pe niciun alt server ceea ce cred ca e un + cand e vorba de cunoasterea serverului , joburilor , regulamentului si multe altele.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Motivul pentru care imi fac timp sa intru pe server va fi doar pentru a face tikete si a ajuta playerii , nu voi prioretiza niciun roleplay deoarece nici nu am degand sa fac prea mult.
***Sper sa fiu acceptat intrucat numarul de ore va creste considerabil dupa trecerea testului Staff (nu vad o problema asa mare in a nu avea ore in prezent in contextu in care pe server am peste 1.5k jucate)***
Link la fostele mele aplicatii :
1. Subiectul 'Aplicatie Staff' https://haos.gg/forum/threads/aplicatie-staff.5179/
2. Subiectul 'Aplicatii Staff' https://haos.gg/forum/threads/aplicatii-staff.2554/

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus