New member
- Subiect Autor
Numele tau: Alesake
Id-ul tau: 333
Discord: alesake_chindris
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150): in total acumulat din 2023 am 250 ore
Ore pe FiveM:4K+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
oresc functia de Membru Staff deoarece imi place sa ajut jucatorii si sa contribui la mentinerea unei atmosfere placute si corecte pe server. Sunt o persoana serioasa, calma si responsabila, iar consider ca pot lua decizii corecte in diferite situatii. Imi doresc sa ma implic mai mult in comunitate, sa ajut la rezolvarea problemelor si sa invat cat mai multe lucruri noi in cadrul staff-ului.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cred ca pot ajuta server-ul prin seriozitate, activitate si implicare. As putea ajuta jucatorii atunci cand au probleme sau intrebari, as putea contribui la mentinerea ordinii si respectarea regulamentului si as incerca sa rezolv fiecare situatie intr-un mod corect si calm. De asemenea, sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez pentru a deveni un membru Staff cat mai bun.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost in staff pe rush (pokemon) , pe ogland si sunt developer pe mai multe servere si am avut si serverele mele cu 30+ on
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Da
Id-ul tau: 333
Discord: alesake_chindris
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150): in total acumulat din 2023 am 250 ore
Ore pe FiveM:4K+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cred ca pot ajuta server-ul prin seriozitate, activitate si implicare. As putea ajuta jucatorii atunci cand au probleme sau intrebari, as putea contribui la mentinerea ordinii si respectarea regulamentului si as incerca sa rezolv fiecare situatie intr-un mod corect si calm. De asemenea, sunt dispus sa invat si sa ma perfectionez pentru a deveni un membru Staff cat mai bun.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost in staff pe rush (pokemon) , pe ogland si sunt developer pe mai multe servere si am avut si serverele mele cu 30+ on
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Da