Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Gustavo
Id-ul tau: 56318
Discord: Gustavo
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15 ani
Ore pe server: (Minim 150) chiar 150 de ore am pe server
Ore pe FiveM: Aproximativ 7.000-8.000 de ore pe FiveM, nu stiu sa verific dar ma joc de 3 ani
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: As dori functia de membru staf pe acest server, deoarece am o experienta staff destul de buna, deoarece am fost staff de 3 ori pe FiveM, si consider ca as putea ajuta comunitatea, deoarece sunt activ pe server si acesta este singurul server de FiveM pe care ma joc si care chiar imi place, iar ca idee pe acesta am intrat si cand m-am apucat de FiveM iar eu consider ca tot pe asta o sa stau pana la sfarsitul FiveM-ului, iar ca experienta staff am peste 500 de ore doar ca staff.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu cred ca pot ajuta staff-ul prin faptul ca sunt activ pe server, zilnic aduc peste 5-10 ore in plus pe cont si mai ales in weekend, in plus nu sunt arogant si sunt dispus sa ajut oamenii indiferent de ce problema au legata de FiveM sau server.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Pe FiveM dupa cum am spus si mai sus am o experienta de peste 500 de ore doar ca si satff si cunosc regulamentul pe derost cap coada cel de la FiveM, inca mai stau sa-l invat ca sa-l stiu pe tot cap coada.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da

JKE SEFU
Membru staff
Salut, acc pentru teste, ia legatura cu un haos regal sau com support pentru a sustine testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus