Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Alex ( Acasa )
Id-ul tau: 4964
Discord: aacasa.
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15 ani
Ore pe server: (Minim 150) sincer am 20 dar ma voi axa pe acest server in tot timpul meu adica voi sta pe server daca iau testele si daca osa fiu acceptat in fiecare si undeva chiar si la 6-7-8 ore
Ore pe FiveM: 300 sau 500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Pentru a putea ajuta persoanele care au nevoie de ajutor adica sa le raspund la intrebarii sa le raspund la toate nelinistirile de pe server mai pe scurt imi place sa ajut persoanele
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: pot ajuta cu orice imi sa in putinta adica daca dvs imi spuneti sa fac aia osa fac orice imi defineste gradul si orice imi spuneti asta osa fac
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): aa, am mai fost staff pe servere de cs2 am mai fost staff si pe fivem imi cer scuze daca scriu cateva servere : kronos , phoenix , freaks , krown , p4k
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da sunt desigur constient

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus