Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tău: kowona
Id-ul tău: 29191
Discord: kowona._
Vârsta (Minim 15 Ani): 20 ani
Ore pe server: 500
Ore pe FiveM: 500

De ce dorești funcția de Membru Staff la noi pe server?:
Îmi doresc să fac parte din echipa de staff deoarece vreau să contribui la menținerea unui mediu de roleplay plăcut și corect pentru toți jucătorii. Îmi place să ajut comunitatea, să rezolv problemele într-un mod imparțial și să mă implic activ în dezvoltarea serverului.

Cu ce crezi că poți ajuta server-ul odată ajuns în echipa noastră?:
Pot ajuta prin soluționarea ticketelor și conflictelor dintre jucători cu calm și obiectivitate, prin sancționarea corectă a încălcărilor regulamentului și prin oferirea de sprijin noilor jucători. Sunt activ, comunicativ și dispus să învăț pentru a-mi îndeplini responsabilitățile cât mai bine.

Ce experiență ca staff ai? (FiveM sau alte jocuri):
Nu am avut o funcție de staff până acum, însă cunosc regulile de roleplay și modul în care ar trebui gestionate diferite situații. Învăț repede, sunt responsabil și sunt dispus să mă adaptez cerințelor echipei.

Ești conștient că odată intrat în Staff, roleplay-ul o să fie o prioritate secundară?:
Da, sunt conștient și sunt de acord. Înțeleg că responsabilitățile de staff au prioritate și sunt pregătit să mă ocup de acestea ori de câte ori este nevoie.

JKE SEFU
Membru staff
Aplicatie acc, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus