Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: wizzy
Id-ul tau: 409
Discord: wizzy07524
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16 ani
Ore pe server: (Minim 150): 500 oree
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Doresc sa intru in echipa de staff deoarece imi place comunitatea si vreau sa contribui la dezvoltarea ei. Petrec mult timp pe server, cunosc regulamentele si consider ca pot ajuta la mentinerea unui mediu roleplay placut si echilibrat pentru toti jucatorii. Imi place sa ajut oamenii si sa rezolv problemele intr-un mod calm si corect.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Consider ca pot ajuta server-ul prin activitate, seriozitate si implicare. Pot raspunde rapid la tickete, pot ajuta jucatorii noi sa se acomodeze si pot interveni in situatiile conflictuale fara sa creez alte probleme. De asemenea, sunt o persoana calma, rabdatoare si comunicativa.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):
Am mai avut experienta ca staff pe alte servere de FiveM unde am ocupat functii precum Helper si Moderator. Ma descurc bine cu gestionarea ticketelor, verificarea reclamatiilor si aplicarea regulamentului. Am avut experienta si pe alte jocuri multiplayer unde am moderat comunitati mai mici.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:
Da, sunt constient. Inteleg faptul ca responsabilitatile de staff sunt mai importante si sunt pregatit sa imi asum acest lucru pentru a ajuta comunitatea si pentru a mentine server-ul intr-o stare buna.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus