Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andrei
Id-ul tau:588
Discord:1353804452158771302 (nu stiu de ce nu pot intra pe sv de dis)
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)190
Ore pe FiveM:3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:deoare ce imi place acest server si sunt atasat de el + ca imi place ajutarea oamenilor probleme,nelamuriri,etccc... Si vreau sa detin functia de membru staff deoarece vreau sa ajut cat mai mult posibil comunitatea sa scape de oamenii care vor sa afecteze comunitatea la nivel de gameplay
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Va pot ajuta cu seriozitatea mea, cu experienta pe care o am in acest domeniu, stiu foarte bine cum sa gestionez orice situatie legata de incalcarea regulamentului stiu sa rezolv cat mai bine ticketele pentru a evita orice fel de indoiala
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost staff de mai multe ori pe sv haos id 9635 si chiar si pe 588 am fost staff si cand sa bagat noul regulament cu sanctiunii noi etc
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus