Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: smoke
Id-ul tau: 26787
Discord: smoke9225
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 aproape 18
Ore pe server: (Minim 150) 150
Ore pe FiveM: pe contul asta 680 dar in total cam 1.3-1.4k
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Imi doresc aceasta functie, pentru ca imi place sa ajut lumea, persoanele la inceput care au intrebari sau nelamuriri asupra serverului si consider ca as aduce un plus staffului actual.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu experienta pe care o am in staff pe multe alte servere, am fost head of staff pe phantom, am fost superadmin pe imperial, am fost tot head of staff pe divinity si am facut parte din stafful mai multor altor servere, care nu erau asa mari, aceste lucruri intamplandu-se cam in urma cu 1-2 ani.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am experienta staff mare atat pe fivem cat si pe csgo. Am fost grade relativ mari pe diferite servere, precizate mai sus, unde am invatat cam cu ce se mananca stafful si unde pot spune ca am intalnit toate tipuri de persoane.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da

JKE SEFU
Membru staff
Acceptat pentru teste, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus